KAMPANJE! KJØP NÅ! VI SENDER UT VARER HVER DAG! SNITT LEVERINGSTID ER 2 DAGER!

Lay-Z-Spa San Francisco HydroJet Pro 230x230x71cm Oppblåsbart Bestway Lay Z Spa Boblebad

Nytt produkt

Massasjebad 5-7 personer. 1180 liter. 230x230x71cm.

Flere detaljer

KAMPANJE 8-14 apr! Vi sender deg gratis KAMPANJEPAKKE med verdi av 1180,- (LED undervannslys med fjernkontroll, bluetooth høyttaler) når du bestiller kjemistartpakke sammen med ditt oppblåsbare spabad! Klikk HER for å lese mer.

Klikk her for mer informasjon

Legg til kjemipakken til 1290,- og få GRATIS kampanjepakke med verdi 1180,-

Gjelder kun ved bestilling av spa, les mer HER

15 954 kr

-40%

26 590 kr

På lager

Mer informasjon

[shortcode type=cms-content id=16]

Nyhet! Lay-Z-Spa San Francisco HydroJet Pro Oppblåsbar Spa med boble og vannstrålemassasje, og WiFi fjernkontroll! Lay-Z-Spa San Francisco HydroJet Pro kommer med en fastmontert liggeseng, en dobbel sofa, sittebenk, fotmassasje og LED-lys! Sett opp ditt eget utendørs massasjebad på 10 minutter! Nyt deilig varmt vann med Lay-Z-Spa massasje du også!

Lay-Z-Spa er meget mobil slik at det er enkelt å ta med seg på hytta, på ferie, eller om du ønsker den hjemme på din veranda. Oppblåsbart spa krever liten plass og er enkel og hurtig å sette opp.

Massasjebadet blåser seg selv opp på 2 minutter! Uten bruk av verktøy kobles pumpeenheten til massasjebadet med 3 skrukoblinger som strammes for hånd. Fyll opp badet med vann fra din hageslange, tilsett kjemikalier og la badet varmes opp til ønsket temperatur. Ditt Lay-Z-Spa er klar til bruk!

Massasjebadet er utstyrt med tykk integrert sittematte slik at det er behagelig og mykt for deg. Lay-Z-Spa er svært stillegående oppblåsbare spa og er utstyrt med propp i bunn for enkel tømming av badet. Det følger også med tilkobling for å koble på en hageslange for å tømme badet for vann.

Det følger med ett tykt isolert overtrekk med 6 festestropper slik at du øker sikkerheten rundt bassenget og i tillegg reduserer varmetapet.

Meget brukervennlig digitalt computerpanel for styring av temperatur, massasje og renseprogram.

Myk opp muskler, slapp av, og la det deilige varme vannet massere din kropp!

Lay-Z-Spa® San Francisco HydroJet Pro™ er det perfekte valget for et rimelig, bærbart spa for opptil 7 personer. Enkel, rask og lett å sette opp, San Francisco gir et stilig utseende og en avslappende boblebadopplevelse uten profesjonell installasjon. Inkludert er 5 komfortable, justerbare hodeputer for å gi den ultimate opplevelsen. Dette spaet når opp til 40ºC for å gi avslapning mens du er omgitt av 180 AirJet massasjebobler og 10 HydroJet spa-dyser. Spaet har 3 interne sitteplass-alternativer, slik at du kan bestemme hva som er mest behagelig for deg. Det er 2 ergonomiske salonger og en lang benk som har plass til et par personer. Hvert sete har målrettede HydroJet-dyser innebygd for maksimal avslapning.

Kontroll ved fingertuppene:
Dette spaet kan kontrolleres fra smartenheten din gjennom Bestway Smart Hub™-appen. Denne innovasjonen gjør San Francisco til et av de mest praktiske spaene på markedet. Appen lar deg stille inn spaet til den perfekte temperaturen, aktivere strømsparingstimeren, kjøre vannfilteret og kontrollere HydroJet Pro-massasjesystemet – alt fra håndflaten.

Beroligende massasjesystem:
HydroJet Pro massasjesystemet gir deg to måter å slappe av i spaet. De 10 HydroJet-dysene omgir massasjebadet for å frigjøre målrettede jetstrømmer med vann, mens de 180 AirJet dysene frigjør bobler fra bunnen av spaet, spesielt plassert for å målrette mot føttene og ryggen. Dette beroligende massasjesystemet vil hjelpe deg å slappe av og slappe av. Designet for å gi den ultimate komforten og avslapningsopplevelsen, har dette massasjesystemet to intensitetsnivåer, slik at avslapningstiden din kan tilpasses fullstendig.

Slitesterk konstruksjon:
Dette spaets oppblåsbare vegger er laget av slitesterkt, punkteringsbestandig, DuraPlus™-materiale som forhindrer skade. Sammenlignet med PVC er DuraPlus 3-lags materiale 33 % mer rivebestandig og 56 % mer strekkbestandig. Denne typen intern konstruksjon forhindrer utvidelse over tid, og lar spaet beholde samme form uansett hvor mange ganger det blåses opp og tømmes.

Innovativ vinterbehandlingsteknologi:
Den inkluderte Freeze Shield™ automatiske oppvarmingsfunksjonen forhindrer at indre komponenter fryser under kaldere temperaturer. Systemet er designet med innovativ vinteriseringsteknologi, og vil holde de interne temperaturene mellom 6º og 10ºC for å forhindre skade.

Innhold:
Utstyrt med en pumpe som raskt blåser opp spaet, varmer det opp, kjører filtrering og kontrollerer massasjesystemet, er dette spaet både enkelt og praktisk. Pumpen kan lett nås fra innsiden av spaet og har koppholdere for drinker og snacks. Det er også inkludert en ChemConnect™-dispenser som opprettholder rent, sunt vann ved jevnt å spre riktig mengde klor. For å toppe det hele kommer San Francisco-spaet med et forsterket deksel som låser varmen mens den ikke er i bruk, samt hindrer støv og rusk i å samle seg på vannet.

The Original Premium Portable Spa™:
Lay-Z-Spa er den originale produsenten av verdens første premium bærbare spa. Litt over et tiår med avanserte tekniske innovasjoner har bygget et navn som forbrukerne har vokst til å stole på.

Se våre kundereferanser her!

Teknisk:
- Oppblåsbart boblebad for 5 til 7 personer.
- Lay-Z-Spa massasjesystem med 10 vannstråledyser og 180 luftbobledyser.
- Ekstern stillegående pumpeenhet med digitalt computerpanel med tastelås.
- Automatisk vannfiltrering med ett stort filter. Ett ekstra filter følger med. (NB! Hos andre er ekstra filter ofte ekstrautstyr.)
- Utvending mål: 230x230x71cm.
- Vannkapasitet: 1180L (80% fylt).
- Vekt med vann: 1258kg.
- Oppvarming 1 til 1,5 grader økning per time. Oppvarming stoppes ved 41 grader.
- Overtrekk med oppbåsbar heldekkende isolasjonspute som blir liggende på toppen av vannet for å unngå varmetap. (NB! Hos andre er dette ofte ekstrautstyr.)
- Vannmassasjepumpe på 1200 Watt.
- Luftmassasjepumpe på 800 Watt.
- Varmeelement på 2000 Watt. (NB! Andre bruker ofte 1500W.)
- Sirkulasjonspumpe på 50 Watt.
- Krever 10 Amper kurs.
- Strømkabel; 4,5m. RCD-beskyttet.
- Klortablett dispenser (kjemikalier bestilles separat, det skal ikke benyttes klor i pulverform).
- Opplegg for å koble på hageslange til bunnventil for tømming av spa.
- Nyhet! En fastmontert liggeseng, en dobbel sofa og en sittebenk.
- Nyhet! Fotmassasje med 40 luftbobledyser i midten av spa.
- Nyhet! 2stk. LED-lys vannstråledyser med skiftende farger man kan erstatte 2 av de 8 vannstråledyser med. (Lysene drives av vannkraft, ingen batterier!)
- 2 års garanti.
- CE godkjent.
- Skandinavisk brukerveiledning.
- Alt i en eske: 110x80x84,5cm, 99kg.

Massasjebadet er produsert av Bestway som er verdens største produsent av oppblåsbare massasjebad. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare båter og annet som krever tøff behandling. Vi er meget sikre på kvaliteten slik at vi gir deg 2 års garanti! Flere andre opererer med 1 år eller 6 måneders garanti. Trenger du hjelp ringer du vårt topp trente Lay-Z-Spa serviceteam.

Vi bruker ekstern pumpeenhet slik at den enkelt kan frakobles og byttes om det skulle oppstå feil, uten verktøy, og uten å tømme badet for vann! Pumpeenheten består av sirkulasjonspumpe, massasjepumpe, varmeelement, computerpanel, jordfeilbryter og temperatursensor. Ingen elektronikk er integrert i selve badet! Du trenger ikke å sende inn hele boblebadet for reparasjon, du får enkelt å greit en ny pumpeenhet levert på døren om det skulle være noe problemer med den. Enklere blir det ikke! Få kan konkurrere med oss på dette området. Vi garanterer topp kvalitet og service!

Husk å bestille "Spa Kjemikalier Startpakke" av oss som er tilpasset ditt Lay-Z-Spa for å unngå garantiproblemer. Bestill her: Massasjebad tilbehør .

[shortcode type=cms-content id=15]

Tilbehør