KAMPANJE! KJØP NÅ! VI SENDER UT VARER HVER DAG! SNITT LEVERINGSTID ER 2 DAGER!

Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro Oppblåsbar Spa

Nytt produkt

Massasjebad 4-6 personer. 795 liter. 180x180x71cm.

Flere detaljer

KAMPANJE 16-22 sep!
Vi sender deg gratis SUPERPAKKE med totalverdi av 3060,- (2stk. spafilter, LED undervannslys med fjernkontroll, bluetooth høyttaler og superlykt) når du bestiller kjemistartpakke sammen med ditt oppblåsbare spabad! Klikk HER for å lese mer.

Mer informasjon

8 990 kr

-4 000 kr

12 990 kr

På lager

Mer informasjon

Kan produktet brukes om vinteren? Om strømmen på vinter går i noen sekunder slår ikke badet seg på igjen automatisk når strømmen kommer tilbake og vannet kan fryse og ødelegge badet. Alle andre oppblåsbare bad på markedet er slik også. Om man bruker produktet på vinteren er det på egent ansvar. Man må følge med at systemet varmer vannet slik det skal. Start massasjepumpen en gang hver dag og se at alt fungerer. Vi har selv testet våre produkter i minus 10-20 grader over lang tid uten problemer.

Hvorfor kjøpe Lay-Z-Spa hos oss? Vi har 10 års erfaring med spa og kan hjelpe deg! Kjøper man Lay-Z-Spa i butikk får man som regel ingen hjelp om det er noe man lurer på både før og etter kjøp! Vi har satt sammen brukermanualer og instruksjoner du kun får hos oss! Vi hjelper deg med vannkjemi, oppstart, vedlikehold, tips og triks for at du skal nyte ditt spa i mange år framover! Vi selger kun direkte til forbruker og har ingen forhandlere. Hilsen Lay-Z-Spa.no.

Lay-Z-Spa Hawaii HydroJet Pro Oppblåsbar Spa med boble, vannstrålemassasje og "ClearSoft Water Softening System" - mykt vann for myk hud!!  Sett opp ditt eget utendørs massasjebad på 10 minutter! Nyt deilig varmt vann med Lay-Z-Spa massasje du også!

Lay-Z-Spa er meget mobil slik at det er enkelt å ta med seg på hytta, på ferie, eller om du ønsker den hjemme på din veranda. Oppblåsbart spa krever liten plass og er enkel og hurtig å sette opp.

Massasjebadet blåser seg selv opp på 2 minutter! Uten bruk av verktøy kobles pumpeenheten til massasjebadet med 3 skrukoblinger som strammes for hånd. Fyll opp badet med vann fra din hageslange, tilsett kjemikalier og la badet varmes opp til ønsket temperatur. Ditt Lay-Z-Spa er klar til bruk!

Massasjebadet er utstyrt med tykk integrert sittematte slik at det er behagelig og mykt for deg. Lay-Z-Spa er svært stillegående oppblåsbare spa og er utstyrt med propp i bunn for enkel tømming av badet. Det følger også med tilkobling for å koble på en hageslange for å tømme badet for vann.

Det følger med ett tykt isolert overtrekk med 6 festestropper slik at du øker sikkerheten rundt bassenget og i tillegg reduserer varmetapet.

Meget brukervennlig digitalt computerpanel for styring av temperatur, massasje og renseprogram.

Myk opp muskler, slapp av, og la det deilige varme vannet massere din kropp!

Se våre kundereferanser her!

Teknisk:
- Oppblåsbart boblebad for 4 til 6 personer.
- Lay-Z-Spa massasjesystem med 8 vannstråledyser og 120 luftbobledyser.
- Ekstern stillegående pumpeenhet med digitalt computerpanel med tastelås.
- Automatisk vannfiltrering med ett stort filter. Ett ekstra filter følger med. (NB! Hos andre er ekstra filter ofte ekstrautstyr.)
- Utvending mål: 180x180x71cm.
- Vannkapasitet: 795L (80% fylt).
- Vekt med vann: 867kg.
- Oppvarming 1,5 til 2 grader økning per time. Oppvarming stoppes ved 41 grader.
- Overtrekk med oppbåsbar heldekkende isolasjonspute som blir liggende på toppen av vannet for å unngå varmetap. (NB! Hos andre er dette ofte ekstrautstyr.)
- Vannmassasjepumpe på 1200 Watt.
- Luftmassasjepumpe på 800 Watt.
- Varmeelement på 2000 Watt. (NB! Andre bruker ofte 1500W.)
- Sirkulasjonspumpe på 50 Watt.
- Krever 10 Amper kurs.
- Strømkabel; 4,5m. RCD-beskyttet.
- Klortablett dispenser (kjemikalier bestilles separat, det skal ikke benyttes klor i pulverform).
- Opplegg for å koble på hageslange til bunnventil for tømming av spa.
- Nyhet! Bestway ClearSoft Electromagnetic Water Softening System. Mykt vann for myk hud!
- Nyhet! Bunnduk for å beskytte mot bakken og minske varmetap.
- Nyhet! Power Saving Timer. Spar strøm ved å utsette oppvarming av badet.
- 2 års garanti.
- CE godkjent.
- Skandinavisk brukerveiledning.
- Opplærings DVD.
- Alt i en eske. 71,54kg.

Massasjebadet er produsert av Bestway som er verdens største produsent av oppblåsbare massasjebad. De har også lang erfaring av produksjon av oppblåsbare båter og annet som krever tøff behandling. Vi er meget sikre på kvaliteten slik at vi gir deg 2 års garanti! Flere andre opererer med 1 år eller 6 måneders garanti. Trenger du hjelp ringer du vårt topp trente Lay-Z-Spa serviceteam.

Vi bruker ekstern pumpeenhet slik at den enkelt kan frakobles og byttes om det skulle oppstå feil, uten verktøy, og uten å tømme badet for vann! Pumpeenheten består av sirkulasjonspumpe, massasjepumpe, varmeelement, computerpanel, jordfeilbryter og temperatursensor. Ingen elektronikk er integrert i selve badet! Du trenger ikke å sende inn hele boblebadet for reparasjon, du får enkelt å greit en ny pumpeenhet levert på døren om det skulle være noe problemer med den. Enklere blir det ikke! Få kan konkurrere med oss på dette området. Vi garanterer topp kvalitet og service!

Husk å bestille "Spa Kjemikalier Startpakke" av oss som er tilpasset ditt Lay-Z-Spa for å unngå garantiproblemer. Bestill her: Massasjebad tilbehør .

Vi gir deg 24/7 telefonsupport! (Tlf-nummer oppgis etter bestilling)

2 års garanti når du handler på lay-z-spa.no!

Vi selger kun direkte til forbruker og vi har ingen forhandlere!

Vi selger fra Norge, ikke fra utlandet!

Hos oss får du hjelpen du trenger når du er lay-z-spa.no kunde, vi har 10 års erfaring med spa!

Krystallklart vann i flere måneder med vår kjemipakke!

Stillegående, kun 50dB!

Varmeelement på hele 2000 Watt!

Supersterk konstruksjon!

CE godkjent for Norge!

Lay-Z-Spa er verdens mest solgte boblebad!

Tilbehør