Hei,
Jeg eier et spa bad og er kjempefornøyd. Kjempe deilig og avslappende å sette seg ned i dette når man kommer fra jobb eller trening. 40 grader hele tiden er godt for kroppen. Har hatt spa bad i 5 år nå og dette er nå noe jeg ikke klarer meg uten. Spa bad, fotballkamp og en kald en er livet. Kundeservicen er også meget god og raskt!

Med Hilsen
Magnus Michalsen
Bredalbakken 12b
1523 Moss


Palm Springs er et praktisk og mobilt basseng vi benytter flittig både hjemme og på hytta. Varmes raskt opp og fungerer godt både vinterstid som sommertid.

Med Vennlig Hilsen
Frode Bohlin Lea
Vikaåsen 1
3219 Sandefjord


Kjøpte Lay-Z-Spa Palm Springs for en stund tilbake, og er kjempefornøyd! Er enkelt å sette opp, og like enkelt og holde rent. Brukes flittig og veldig godt å sette seg her etter en lang dag på jobb! Får MYE for pengene, tusen takk :)

Eva Sæther
Aamotvegen 195
7327 Svorkmo


Vi er kjempefornøyd med vår Vegas Lay-Z-Spa. Enkel bestilling, rask levering, lett å montere og varmes kjapt opp. Mye boblebad for pengene! Anbefales!

Jørn-Inge Enevoldsen
Trollvikøyra 22
9300 Finnsnes


Oppblåsbart boblebad fra Lay-Z-Spa kan absolutt anbefales og bør prøves, med den enkle monteringen og at det er mobilt gjør at det passer for alle. I vår familie storkoser store og små seg i spa avdelingen vi har kunnet etablere takket være Lay-Z-Spa :)

Lars Erik Haugen
Rudolf steinersveg 142
2312 ottestad


Det var egentlig litt impuls kjøp da vi hadde tenkt på vanlig boblebad i hagen lenge. Men vi angrer ikke på kjøpet av Lay-Z-Spa Palm Springs! Det er lettvint å holde rent og det kunne til og med plasseres oppå terrassen våres! Barna ble over henrykt når vi kom hjem med det, så det heftet ikke før det ble tatt i bruk! Det brukes jevnlig av alle hjemme, spesielt de små og de voksne barna våre. Så Lay-Z-Spa var et populært kjøp som vi ikke angrer på :-)

Hilsen
Lise Kolpus- Pettersen
Kvartsveien 11
9610 Rypefjord


Heisan!
Vi er så fornøyd med vårt Lay-Z-spa Miami;) Det var meget lett og sette opp og var klart til bruk dagen etter! Det er herlig å kunne hoppe oppi etter en lang dag og bare kjenne kroppen blir helt avslappet. Løp og kjøp!! Mye for pengene og lite arbeid;)

Anita Vigdal
Elvåsveien 17
7520 Stjørdal


Hei vi er meget fornøyd med vårt Lay-Z-Spa Miami. Sto til forventningene og blir brukt av hele familien både store og små.

Mats kismul
Århus
6847 vassenden


Vi nyter behagelige temperaturer i vårt Lay-Z-Spa Monaco året rundt. På sommeren sitter vi i spaet på vår veranda og om vinteren flytter vi det inn i vår vinterhage. Vi har ikke angret på noen måter på kjøpet. Kjapt levert, flott kundeservice som kjapt svarer på spørsmål vi har hatt. Vi har bare positive ting å si om produktet og leverandøren.

Mvh
Ronald Mikleborg
Sortland


Kjøpte et Miami bad i fjor og det har vært flittig brukt av store og små både hjemme og på hytta, er fort gjort å pakke sammen å flytte på – rett å slett genialt. Pris, service er helt ok så her får du mye for pengene. Kommer nok til å kjøpe et til for å ha på hytta så har vi muligheten for å bade akkurat da det passer oss og ungene blir nok rimelige fornøyde ...

Hilsen
Glenn-Ø Teig
Vassbygda 104
1866 Båstad


Vårt oppblåsbare Lay-Z-Spa Miami benyttes på hytta fra tidlige lyse vårkvelder til sene mørke høstkvelder. En super investering for kos og velvære Hva kan vel være bedre enn et varmt deilig bad etter en dag med jobbing, eller etter tur i skog og mark. Har fått rask respons ved henvendelser og alltid møtt av trivelig personell - det er viktig!!

En fornøyd hilsen fra
Randi Rognli
Langsundveien 14
9010 Tromsø


Vi kjøpte vårt Lay-Z-Spa Miami nå i sommer for å se om det var noe vi ville bruke. Vi ville se om det var noe som vår familie ville benytte seg av. Det gjorde stor suksess :-) Monteringa var meget enkel, og alt har fungert slik det skal. Har ikke angret på kjøpet i det hele tatt.

Marius Husby
Sinaveien 19
9590 Hasvik


Er kjempefornøyd med vårt oppblåsbare Lay-Z-Spa. Svært enkelt i bruk og alltid godt og varmt. Hele familien har hatt stor glede av vårt Lay-Z-Spa basseng. Ingenting overgår ett varmt bad under stjernehimmelen etter en lang og slitsom arbeidsdag.

Mvh
Ronny Andersbakken Fresvik
Halland 11
2680 Vågå


Vi har brukt Vegas spabadet en del og er kjempefornøyd. Vi som bor i nord setter pris på ett varmt bad og det er enkelt å sette opp og pakke sammen.

Med vennlig hilsen
Inger-Marie Jakobsen
Møysalveien 3522
8414 Hennes


Vårt Lay-Z-Spa Palm Springs er uunnværlig nå når høsten er kommet og kalde kropper må varmes opp etter lange turer i skog og mark. Uansett vær så er det deilig å ta en timeout i vårt spa. Lay-Z-Spa anbefales til alle aldersgrupper, unge og gamle har godt av å senke seg i varmt vann og la boblene massere musklene.

mvh
Raymond Hildonen
Austertanaveien 1430
9845 TANA


Helt perfekt for familien. God plass til oss alle 4, perfekt temperatur. Lett og rengjøre samt utrolig slitesterk. Vi er superfornøyd med vårt Lay-Z-Spa Miami. Anbefales på det sterkeste.

Mvh
Robin Alstad
Hagebyen 50
8050 TVERLANDET


Vårt Lay-Z-Spa Miami er i daglig bruk og både barn og voksne er veldig fornøyd. Det er såpass enkelt og raskt å montere og ta ned at vi bruker det både hjemme og når vi er på besøk hos slekt og venner. Bassenget er solid og det er veldig komfortabelt å bruke. Isolasjonsevnen er god og det holder derfor godt på varmen. Vet ikke om noen investering som har kostet oss så lite i forhold til hvor mye komfort, glede, moro og godt fellesskap vi har fått. Anbefales på det sterkeste. Selv om det er lave temperaturer ute, holder badet godt på varmen. Driftssikkert.

Magnor Bø
Semsvegen 5
3676 Notodden


Hei.
Flott spa-bad som er enkelt i bruk samt vedlikehold. Veldig praktisk at det er enkelt å flytte fra f.eks terrasse til innendørs etter årstidene. Unn deg selv å koble av i godt temperert boblende vann så ofte du kan, det gjør så godt.

Mvh
Bjørn Sundland
7081 Trondheim


Kjøpte Lay-Z-Spa Palm Springs i vår. Bassenget har vært flittig brukt gjennom hele sommeren. Deilig å slappe av i varmt vann på kvelden. Mest stemningsfull når det er litt ruskevær ute, så nå gleder vi oss virkelig til høsten! Bassenget var enkelt å sette opp og vedlikeholdet tar lite tid. Har byttet vann kun 2 ganger siden mai, ellers har kjemikaliene gjort det de skal. Alle som skal opp i bassenget hos oss må være nydusjet og det er innført forbud mot å dykke (reduserer hårmengden i vannet)! Viktig å rengjøre filteret jevnlig og bytte ved behov, man blir overrasket over hvor mye rart som samles opp her! Å varme opp vannet i løpet av dagen til behagelige 38 grader er ikke noe problem. Man må bare huske å starte pumpa på morgen/formiddagen om man har tenkt å bade på kvelden! Vi kan virkelig anbefale et Lay-Z-Spa massasjebad som trivselstiltak for familien!

Heike Myhra
Møllebakken 34
3267 Larvik


Overrasket barna med Lay-Z-Spa Palm Springs og det ble skikkelig godt mottatt. Flere av våre venner har i etterkant av å vært hos oss også bestilt. Barn og voksne koser seg nesten dagligleder i vårt spa. Anbefaler dette sterkt til alle vi kjenner!

Mvh
Connie Venås
Nybrottsveien 83
7608 Levanger


Vi er super fornøyd med vår Lay-Z-Spa Miami. Varmen er helt perfekt og boblene er super. Stampen er stor nok, og vi bruker den veldig ofte. Spaet er enkelt å rengjøre og enkelt å fylle vann i. Holder også veldig bra på varmen. Kunne ikke vært mere fornøyd med vårt Miami bad :)

Mvh Carina Olsen
Amtmannsnesveien 90
9515 Alta


Hei.
Har hatt vårt basseng nå i to år og det er like fint. Jeg og min sambo sliter med rygger å bekken å bruker dette til kos å smertelindring. Barn og barnebarn hopper også oppi når de er på besøk. En billig investering i kos for kropp og sjel. Skulle dette gå i stykker bestiller vi et nytt med en gang. Mange har spurt om vi merker bassenget på strømregningen og det er ubetydelig. Kjempehilsen fra oss i sarpsborg!

Leif Rino Ludvigsen
Strykerveien 224
1892 Degernes


Vi er veldig fornøyd med massasjebadet. Anbefales!! Fint å kunne bade ute selv om vi har en dårlig sommer i nord. Fort å montere, tar liten plass og deilig å bruke.

Med vennlig hilsen
Jan Helge Olsen
Linekroken 11
9515 ALTA


Herlige høstkvelder i godt og varmt spa-basseng fra Lay-Z-Spa Palm Springs! Avslutt løpeturen/sykkelturen i Spa-bassenget -gjerne med en kald øl eller et glass vin ;-) Bassenget er til enhver tid klar til bruk med herlige 38-39 graders vann. Enkelt å plassere/montere. Ukentlig vedlikehold med klor/Ph-justering/filterbytte er alt som skal til.

Rolf Noremsaune
Baarsrudveien 12
3478 Nærsnes


Jeg har kjøpt 2 stk Lay-Z-Spa og er veldig for nøyd med disse. Jeg har et på hytta, det er av typen Miami som har god plass til 4 personer. Dette er lett å sette opp og blir raskt oppvarmet og klar til bruk over natten. Dette er ideelt når vi er på hytta bare for en weekend. Det er renslig i bruk, jeg bruker klortablett dispenseren og det fungerer veldig bra. Jeg vasker det med mildt rengjørings såpe når jeg pakker det ned. Så er det klart til neste gang vi reiser inn. Er vi på hytta over en lengre periode står det permanent oppe og det blir flittig brukt av de voksne og barna. Filteret som er montert på holder vannet rent over lengre tid i kombinasjon med klortabletter i dispenseren. Husk å spyl rent filteret jevnlig så holder det lengre. Veldig greit å justere temperaturen på vanne, barna liker det ikke så varmt men jeg vil helst ha 40 grader. Hjemme har vi et litt større Lay-Z-Spa av typen Monaco som det er god plass til 6 personer. Hjemme så står spaet opp hele sommerhalvåret og barna elsker det. Barna tar med seg venner hjem etter skolen og da er det vannkrig og bading. Det som jeg er mest fornøyd med er at dette er av en så god kvalitet og tåler litt røff bruk av mange barn. Jeg har anbefalt dette til mange av våre venner. Og jeg kan anbefale dette til alle som ønsker å bade hjemme eller på hytta uten at det skal koste en formue. Det er enkelt og praktisk i bruk og så tar det liten plass når en stuer det bort for vinteren.

Cleng Rune H-Scheie
Gauselbakken 85A
4032 Stavanger


Hei,
Etter å ha fått plassert Lay-Z-Spa Hawaii i hagen og fylt det var det mye skepsis hos husfruen, noe som fort gikk over når hun prøvde badet for første gang, knallsuksess. Hele familien er strålende fornøyd og badet får mye mer bruk enn jeg først hadde trodd. Jevn, fin temperatur, ett design som ikke er brautende i hagen og enkelt vedlikehold er bare noen av tingene som vi setter stor pris på. Det skader heller ikke at vedlikeholdet er enkelt med kjemikalie settet som vi kjøpte samtidig. Mange av naboene som spør og lurer på dette selv nå. Kunne ikke vært mer fornøyd med dette kjøpet, anbefales.

Hilsen,
Leif Bjørgo
Røa
0756 Oslo


Kjempe fornøyd med mitt Lay-Z-Spa Palm Springs HydroJet! Utrolig lett å sette opp. Varmer vannet fort opp. Jeg kjøpte et med hydrojet vannstrålemassasje og det angrer jeg ikke på. Jeg har 8stk hydrodyser som er justerbare på styrken. Meget behagelig etter en lang uke! Saltvann funksjonen som er på hydrojet modellene minimerer bruken av klor. Da det spalter saltvannet til klor selv med et tastetrykk. Kundeservicen er forresten upåklagelig. Svarer fort på mail!

Thomas Selstad
3612 Kongsberg

Lay-Z-Spa Palm Springs HydroJet Oppblåsbar Spa

Lay-Z-Spa Palm Springs HydroJet Oppblåsbar Spa


Hei,
Har hatt dette Vegas massasjebadet litt over 1 år no, og er kjempefornøyd. Holder godt på varmen og vatnet holder seg reint ganske lenge om du passer på å reingjere filteret ofte. Eit varmt og avslappande bad gjer susen når høsten og vinteren set inn, men også som nedkjøling på terrassen på varme sommardagar :)

Øyvind Fiksen
5262 Arnatveit

Lay-Z-Spa Vegas Oppblåsbar Spa


Hei. Kjøpt vårt lay-z-spa Miami for noen uker siden. Brukes hver andre dag, hjelper utrolig på dårlige ledd pga revmatisme. Får varme i ledd. Så har vi hatt par kvelder med venner og god drikke, fungerer utmerket til det og! Sender bilde etter en fin helg med venner på besøk og god drikke!

Mvh
Kim hugo fjellheim
Ariselv
9620 kvalsund

Lay-Z-Spa Miami Oppblåsbar Spa


Hei! Vi kunne ikke vært mer fornøyd med vårt oppblåsbare boblebad! En hyggelig måte å slappe av på. Alle i husstanden som teller 4 stk bruker det flittig. Enkelt å vedlikeholde og brukervennlig :) Anbefales!

Mvh
Siri Bjørlykke
7822 Bangsund


Hei.
Ett mobilt og utrolig flott basseng som var supereasy å montere, og som ble benyttet av både barna og oss voksne, i en aldeles nydelig sommervarme, først hjemme så på hytta, og hvor boblene og varmen i vannet er et xtra stort pluss! Virkelig den beste investeringen på flere år hva fellesaktiviteter gjelder.

Irene Ingebrigtsen
Finnerudvn.13
3041 Drammen


Vår nye Lay-Z-Spa Vegas massasjebad ble fylt opp før oppvarming og sirkulering startet. Filteret gjør at vannet holder seg rent, og medfølgende klortablettdispenser tilsetter klor til vannet mot bakterier. Oppvarmingen er innstilt slik at den varmer opp til én grad over ønsket temperatur. Deretter stopper den, og venter til temperaturen er noe under ønsket temperatur før den starter igjen. Dette fører til at når badet er oppvarmet og ikke i bruk, så står det ikke og bruker strøm hele tiden. Med det luftfylte lokket som fulgte med står faktisk oppvarmingen mer stille enn i gang! Jeg ble også positivt overrasket over hvor godt temperaturen holder seg oppe når det er kaldt i luften, og vi tar av lokket for å bade. Man kan lett sitte en time eller to, og vannet kjennes fortsatt varmt. Luftsystemet er enkelt og effektivt, ved at det blåses luft rett i vannet fra kanten i bunnen av bassenget.

Boblene er passe sterke, og kjennes godt på ryggen når man sitter og lener seg mot kanten. Etter en dag eller to med filtrering kan det være lurt å rengjøre filteret. Dette gjøres enkelt ved å ta det ut og spyle det rent. I verste fall kan man bytte hele filteret, noe som er rimelig og enkelt. Etter flere bad må også naturlig nok vannet skiftes. Dette gjøres enkelt ved å ta ut bunnpluggen, slik at badet tømmes for vann. Spyl raskt over, sett i bunnpluggen igjen, så er det klart til å fylles på nytt!

Alt i alt vil jeg si meg veldig fornøyd med dette spabadet. Det blir mye bading i et nærliggende vann på sommerstid, og på kalde kvelder er det veldig deilig å komme hjem og sige ned i et oppvarmet massasjebad.

Hilsen Lars Settemsdal
Settemsdal
6643 Bøfjorden


Vi ville overraske ungene med et boblebad på terrassen og kjøpte et Lay-Z-Spa Miami. Leveransen kom relativt raskt og da var det bare å begynne å montere.
Monteringen gikk fort og var ganske enkel å forstå, da var det bare å fylle opp med vann og la pumpa gjøre jobben sin. I løpet av en natt var temperaturen nesten 40 grader.

Barna synes det er kjempegøy! For oss voksne så synes jeg det holder å være to personer, men da har man i tillegg god plass også. Har man ikke småtroll hjemme og bare vil kose seg ville jeg valgt en av de større modellene.

Til å være et oppblåsbart boblebad virker det ganske solid og god kvalitet (det var jeg veldig spent på). Bassenget holder helt fint på luften. Jeg etterfylte ikke en eneste gang i.l.a sommeren. Stiller du termostaten inn på 40 grader så holder det 40 grader enkelt og greit, når man tar av lokket så faller temperaturen litt hver time avhengig av hvor kaldt det er ute selvfølgelig.

Det er viktig å bemerke seg at en må ha kjemikalier dersom man skal bade i det samme vannet om igjen.

For sikkerhetsskyld la jeg en presenning under for å unngå uhell.

Stian Svendsen
5225 Nesttun


Hei.
Kjøpte Vegas Lay-Z-Spa på sommeren, og den blir fremdeles brukt nesten hver dag. Til tross for at vi er i skrivende stund slutten av november, så holder tempen seg på herlige 40 varmegrader. Vi er en familie på fire, hvor barna er på 4 og 7, så er det god plass i badet. Har anbefalt Lay-Z-Spa oppblåsbar boblebad til mine venner og naboer.

Mvh
Monica Bogstrand
Haugli/Dragsten
7039 Trondheim


Hei. Oversender en liten tekst dere kan bruke til referansesiden deres:)
Kjøpe Miami massasjebad for nå 8 måneder siden og er kjempefornøyd. Fantastisk kundeservice. Massasjebadet brukes flittig i hagestuen og fungerer som forventet. Løp og kjøp, svært mye luksus for pengene.

Hilsen
Geir 
Jåttåvågveien 26
4020 Stavanger


Vi kjøpte Lay-Z-Spa Palm Springs i Januar, men monterte det ikke før vi hadde den nye terrassen, som vi ble ferdig med i April. Da jeg begynte å lese bruksanvisning stod det at det skulle ta ca. 15 minutter å montere bassenget. Det hadde jeg ingen tro på. Men faktisk tok det bare 10 minutter. Det var fantastisk enkelt. Kvaliteten virker svært god. Spesielt liker jeg pumpemodulen som både sirkulerer vannet, varmer, lager bobler og brukes til å pumpe opp bassenget. Pumpemodulen ser ut til å være bygget i god kvalitet. Det er godt beskyttet og alle synlige skruer i rustfri kvalitet. Det lover godt. Bassenget holder godt på varmen. Det er ingen problem å holde 41 grader - selv om vi liker det best på ca. 39 grader. Vi bruker bassenget nesten hver dag - uansett vær. Når vi kjøpte bassenget var vi litt bekymret for arbeidet med å holde det rent. Så langt har det gått svært bra. Vi brukte en noe tid på å få de ulike verdiene rett, men nå holder det stort sett å fylle på klor.

Mvh
Dag Erik Hagesæter
Paktarmyrhaugen 1
5918 Frekhaug


Har vært en lykkelig eier av Lay-Z-Spa Miami i 2 sesonger. Både voksne og barn storkoser seg i massasjebadet. Lett og vedlikeholde, krever liten plass.

Nina Edvardsen
Navestadveien 83
1738 Borgenhaugen


Hei! Jeg kjøpte meg en Lay-Z-Spa Miami til meg selv i 20-års gave. Definitivt den beste gaven! Er så deilig å synke ned i boblebadet etter en lang hard arbeidsdag, eller ei hard treningsøkt og bare skjemme seg vekk med litt alenekos eller som en koselig date med kjæresten. Venninnene mine elsker også badet. Hatt mange koselige jentekvelder/netter som aldri glemmes. Angrer ikke ett sekund på kjøpet, og det er flere bekjente som har kjøpt seg oppblåsbart massasjebad etter jeg gjorde det!

Mvh,
Kaja Røsand
Gammelvegen 22
6530 Averøy


Jeg kjøpte Lay-Z-Spa Miami for et par måneder siden og det har fungert helt perfekt. Det er så og si i daglig bruk og jeg er veldig fornøyd. Noe av det jeg ble positivt overrasket over var hvor stillegående pumpen er, badet er plassert rett utenfor soveromsvinduet mitt slik at jeg var skeptisk til støynivået. Ingen problem her. God bruksanvisning, raskt og enkelt å montere. Anbefales!

Aleksander Jørgensen
Kronstadveien 19b
5053 Bergen


Hei! Utrolig deilig å kunne ta seg et godt og varmt boblebad i vår Palms Springs - når som helst. Selv om det er lave temperaturer ute, holder badet godt på varmen. Det var enkelt å sette opp, og har fungert problemfritt. Boblebadet har god effekt på kroniske smerter, og fungerer som smertedempende. Prisklassen er flott hvis du er interessert i å teste et boblebad, uten å bli flådd.

Hilsen,
Karen Rotmo
Sandstien 142
7657 Verdal


Veldig fornøyd med mitt Lay-Z-Spa, bruker det veldig mye uansett om det er varmt eller kalt. Man får veldig mye for pengene, og det fungerer utmerket.

Marius Stendal
Kirkeveien 45
0368 Oslo


Lay-Z-Spa Miami var billig,kan dette være bra da? Men jeg prøvde, og ble positivt overrasket, dette var lett å sette opp, ble varmt nok til neste dag, og er super enkelt å bruke, så her nytes di sene sommerkveldene til fulle, og, dette skal blåses opp inne til vinteren, for litt deilig boble spa når kong vinter herjer ute. Tipp topp ,tommel opp :-)

Ronny Sørum
Villaveien 19
1820 Spydeberg


Kjøpte vårt Lay-Z-Spa oppblåsbare massasjebad, Palm Springs, for å teste det i forhold til oppvarming og oppmyking av stive muskler og muskelsmerter. Dette viser seg å fungere meget bra. Flott til restitusjon etter trening, og utmerket til oppmyking og smertelindring av stive muskler. Brukes flere ganger i uken, og viser meget fornøyd.
Lay-Z-Spa massasjebadet er brukervennlig på alle måter.

Per Hagenes
Movegen 10c
8661 Mosjøen


Jeg kjøpte Lay-z-spa Miami for å ha på hytta, og det har fungert utmerket. Lett å montere og enkelt å bruke. Boblebadet blir flittig brukt av barna på dagtid, og av de voksne på kvelden, med en god flaske vin. Kunne ikke vært mer fornøyd med mitt nye spa.

Evert Andreassen
Håreks gt 78
8514 Narvik


Jeg er veldig fornøyd med mitt Miami Lay-Z-Spa massasjebad. Raskt og enkelt å sette opp og har vært mye brukt av meg og ungdommen her hjemme. Gleder meg til mange fine og avslappende kvelder med massasje og bobler videre utover sommeren. Er absolutt å anbefale.

Ingvild Fylling
Ugleveien 3e
3475 Sætre


Jeg er den heldige eier av et Lay- Z spa det brukes flittig. Levert til avtalt tid og stod absolutt til forventning. Kan anbefales på det sterkeste.

Tor Erik Skildrud
Lienveien 35 D
3678 Notodden


Hei, jeg har kjøpt et Lay-Z-spa og er super fornøyd, må vel si at det er en av de beste innkjøpene jeg har gjort. Bruker spaet nesten 7 dager i uka, og med en deilig temperatur på 40 grader er dette helt konge. Installasjonen var veldig lett og fort gjort. Anbefales på det sterkeste.

Jørn Erling Engan
Kotøyveien 17b
3943 Porsgrunn


Lett å bestille, billig priser, rask levering og fint produkt. Brukt mitt spa mye. Kan anbefales!

Rune Christensen
Solsiden 13a
4843 Arendal


Vi kjøpte et massasjebad for en tid tilbake. Det har vært nesten i daglig bruk side. Vi er storfornøyd med badet!

Per Arne Rø
Stokmovegen 10b
7504 Stjørdal


Kjøpte mitt Lay-Z-Spa for en ukes tid siden! Kunne ikke vært mer fornøyd med 40 graders bad omkvelden, har hatt 6 kompiser i det samtidig uten problem, noe som gjør det til det ultimate fest tilbehøret! STOR FORNØYD!

Knut Hunstad
Sundveien 23
0198 Oslo 


Jeg er en lykkelig eier av Lay-Z-Spa. Jeg kjøpte dette massasjebadet for å ha det på hytten. Siden ikke alle somre er like fine, så er det greit å gardere seg med å kunne ta seg et godt og varmt bad iblant. Massasjebadet er flittig brukt av vår familie, de elsker det. Massasjebadet er veldig praktisk, det er lett å montere og er klar til bruk på veldig kort tid. Dette massasjebadet er også veldig slitesterk, dette var noe jeg overveide når jeg kjøpte det, det tåler at barn leker i det.

Når sesongen på hytta er ferdig så pakker jeg ned massasjebadet og tar det med meg hjem. Så nå har barna brukt det ute på terrassen utover høsten. Det var lett å pakke ned og ta med seg.

Dette er et praktisk massasjebad, det er lett å bruke, lett å holde rent. Et massasjebad som jeg kan anbefale på det sterkeste. Jeg vil også rette en takk til forhandleren og deres nettside, der finner en det en trenger av tilbehør og de svarer på spørsmål om det er noe en lurer på.

Mvh
Cleng Rune H-Scheie
Gauselbakken 85A
Stavanger