Ny SALG Spa kjemikalier Vis større

KAMPANJE! KJØP NÅ!

Spa Kjemikalier

Nytt produkt

Kjemikalier til ditt Lay-Z-Spa massasjebad. 

Flere detaljer

KAMPANJE 10-16 des!
Vi sender med 2 gratis filter, LED undervannslys med fjernkontroll og Bluetooth høyttaler (totalt verdi 1770,-) når du bestiller kjemistartpakke sammen med ditt oppblåsbare spabad!

På lager

1 290 kr

-300 kr

1 590 kr

Mer informasjon

Bestill "Spa Kjemikalier Startpakke" av oss som er tilpasset ditt Lay-Z-Spa for å unngå garantiproblemer.

NB! Vi fører kjemistartpakke som inneholder alt du trenger! Flere selger «Startkit Oxybox» som inneholder kun 2 bokser(1kg+1l) med aktivt oksygen for å desinfisere vannet og 10 teststrips for å måle monopersulfat, alkalinitet og pH, men ingen kjemikalier for å regulere alkalinitet og pH er med i pakken! Her mangler det også klor som anbefales når mange bruker spa samtidig. Heller ingen kjemi for regulering av hardheten i vannet!

Kjemikalier trengs for å opprettholde riktig vannkjemi. For å ikke tære på varmeelementet og sirkulasjonspumpen må vannet ha riktig verdier av klor, pH, alkalitet og hardhet! Om du ikke justere ALLE disse verdiene vil det også bygge seg opp med partikler inne i pumpen som vi forårsake vanngjennomstrømning problemer og man får feilkode E02 og systemet stopper opp!

Vi leverer stor "Spa Kjemikalier Startpakke" i forhold til våre konkurrenter. Kjemikalier for 1-3 års forbruk. Vår startpakke inneholder alt du trenger slik at du kan regulere ALLE verdier slik at du kan beholde samme krystallklare vannet i flere måneder! Du vil spare mye på å ikke bytte vann så ofte! pH, alkalitet og hardhet justeres stort sett kun når man bytter vann. Klor må man følge med på og tilføre jevnlig.

Les mer om vannkjemi HER.

Spa Kjemikalier Startpakke innhold :

- Klortabletter - 1KG (Legges i klortablett flyteenheten som følger med ditt Lay-Z-Spa. NB! Bruk kun en tablett om gangen)
- pH-Pluss - 1KG
- pH-Minus - 1,5KG
- Alkalitet-Pluss - 1KG
- Hardhet(kalsium)-Pluss - 1KG
- Test målestrips for nivå av klor, PH, alkalitet og hardhet(kalsium) i vannet - 50stk.

Velg kjemiproduktet du ønsker i feltet under prisen for å få opp riktig pris, deretter velg antall, så legg i kurven - velg "Fortsett å handle". Gjenta dette for hvert produkt du ønsker.