KAMPANJE! KJØP NÅ! VI SENDER UT VARER HVER DAG! SNITT LEVERINGSTID ER 2 DAGER!

Lay-Z-Spa Termotrekk 196cm rund

Nytt produkt

Termotrekk til ditt Bestway Lay-Z-Spa!

Flere detaljer

KAMPANJE 15-21 jul! Vi sender deg gratis KAMPANJEPAKKE med verdi av 1180,- (LED undervannslys med fjernkontroll, bluetooth høyttaler) når du bestiller kjemistartpakke sammen med ditt oppblåsbare spabad! Klikk HER for å lese mer.

Klikk her for mer informasjon

1 290 kr

-400 kr

1 690 kr

På lager

Mer informasjon

Spar strøm og kjøp termotrekk til ditt Bestway Lay-Z-Spa!

- Øker energieffektiviteten til spa
- DuraPlus™ vanntett overflatemateriale øker dekselets holdbarhet
- Glidelåsdør for innebygd pumpe eller ekstern pumpetilkobling
- Kompatibel med runde spa opp til 1,96m x 71cm

Hold varmen inne og spar energi med Lay-Z-Spa® EnergySense™ Thermal Spa Cover. Dette spesielle spadekselet er designet for å isolere spaet ditt med et dobbelt lag varmebeskyttelse, noe som gjør det opptil 40 % mer energieffektivt. Med et DuraPlus™ vanntett overflatemateriale tåler dette dekselet vær og vanlig bruk, og inkluderer en glidelåsdør for en innebygd pumpe eller en ekstern pumpetilkobling. Lay-Z-Spa EnergySense Thermal Spa Cover, som er kompatibelt med runde spa opp til 1,96 m x 71 cm, vil hjelpe deg med å spare penger på energikostnader.

Lay-Z-Spa Termo Cover er en lur investering for å spare strøm. Spa thermo vintertrekk beskytter også mot sol, regn og snø. Isolasjonstrekk / isolasjonscover i mørkegrå farge. Spatrekk med glidelås. Spaisolasjon på tilbud!